sâmbătă, 14 decembrie 2013

La multi ani ! draga Mindful Soap

                 In luna decembrie Mindful Soap implineste un an de cand apare pe blog si practic de cand am avut curajul sa-i invit si pe altii sa-l cunoasca.
El a beneficiat de toata atentia, grija, energia si prezenta mea in momentul alchimiei componentelor.
Lor  le sunt profund recunoscatoare !
Ele s-au lasat "transformate"sub bagheta mea magica,acceptand jocul sapunaritului si absorbind toata energia mea creatoare, pentru  a da  nastere unei noi indentitati: "Mindful Soap".

MULTUMESC uleiuri ,unturi, plante dragi, pudre de cacao, scortisoara, turmeric si altele, saruri,binecuvantari inmiresmate ale stupului, uleiuri esentiale,argile, soda,apa miraculoasa , si de asemenea tuturor factorilor nevazuti ce stau de paza in spatele lor.
De aceea acest sapun este practic Sarutul Cerului si al Pamantului  in acceptiunea lui cea mai profunda.Aceasta trasatura intrinseca  a lui, deschiderea fiecaruia fata de el si Prezenta, in momentul spalarii,metamorfozeza acest act banal in  unul Sacru.

MULTUMESC prietenelor mele dragi care mi-au aratat sustinere si m-au ajutat  neconditionat in demersul meu creator :Iudita, Adina, Lorena, Laura , Teo, Ioana.Acum  vreti nu vreti sunteti parte integranta a acestui proiect.

Voua si tuturor celor care sunt in  rezonanta cu el, va dedic sapunul cu ciocolata in 2 variante: ciocolata cu sare si ciocolata in masa de catina.

Sapunul cu ciocolata :
                                 
                                 
                                 
                                 

Sapun cu ciocolata si sare marina:

                                   

Sapunul contine uleiuri presate la rece si saponificate de masline, floarea soarelui,ricin, migdale dulci, unturi de cocos, cacao, palmier, shea, masa de cacao,sare marina neiodata si uleiuri esentiale de ylang-ylang,portocale , salvie si lavanda.

Sapun cu ciocolata in masa de catina si turmeric:

                                 

Sapunul portocaliu contine uleiuri presate la rece si saponificate de masline, floarea soarelui,ricin, extract uleios de sunatoare, unturi de cacao, cocos, shea,ulei de catina si pudra de turmeric.Incrustatiile din sapunul
de ciocolata prezentat anterior se armonizeaza perfect nu notele olfactive vibrante ale uleiurilor esentiale de eucalipt, rozmarin, litsea cubeba,patchouli si bergamota.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu