sâmbătă, 14 decembrie 2013

La multi ani ! draga Mindful Soap

                 In luna decembrie Mindful Soap implineste un an de cand apare pe blog si practic de cand am avut curajul sa-i invit si pe altii sa-l cunoasca.
El a beneficiat de toata atentia, grija, energia si prezenta mea in momentul alchimiei componentelor.
Lor  le sunt profund recunoscatoare !
Ele s-au lasat "transformate"sub bagheta mea magica,acceptand jocul sapunaritului si absorbind toata energia mea creatoare, pentru  a da  nastere unei noi indentitati: "Mindful Soap".

MULTUMESC uleiuri ,unturi, plante dragi, pudre de cacao, scortisoara, turmeric si altele, saruri,binecuvantari inmiresmate ale stupului, uleiuri esentiale,argile, soda,apa miraculoasa , si de asemenea tuturor factorilor nevazuti ce stau de paza in spatele lor.
De aceea acest sapun este practic Sarutul Cerului si al Pamantului  in acceptiunea lui cea mai profunda.Aceasta trasatura intrinseca  a lui, deschiderea fiecaruia fata de el si Prezenta, in momentul spalarii,metamorfozeza acest act banal in  unul Sacru.

MULTUMESC prietenelor mele dragi care mi-au aratat sustinere si m-au ajutat  neconditionat in demersul meu creator :Iudita, Adina, Lorena, Laura , Teo, Ioana.Acum  vreti nu vreti sunteti parte integranta a acestui proiect.

Voua si tuturor celor care sunt in  rezonanta cu el, va dedic sapunul cu ciocolata in 2 variante: ciocolata cu sare si ciocolata in masa de catina.

Sapunul cu ciocolata :
                                 
                                 
                                 
                                 

Sapun cu ciocolata si sare marina:

                                   

Sapunul contine uleiuri presate la rece si saponificate de masline, floarea soarelui,ricin, migdale dulci, unturi de cocos, cacao, palmier, shea, masa de cacao,sare marina neiodata si uleiuri esentiale de ylang-ylang,portocale , salvie si lavanda.

Sapun cu ciocolata in masa de catina si turmeric:

                                 

Sapunul portocaliu contine uleiuri presate la rece si saponificate de masline, floarea soarelui,ricin, extract uleios de sunatoare, unturi de cacao, cocos, shea,ulei de catina si pudra de turmeric.Incrustatiile din sapunul
de ciocolata prezentat anterior se armonizeaza perfect nu notele olfactive vibrante ale uleiurilor esentiale de eucalipt, rozmarin, litsea cubeba,patchouli si bergamota.

sâmbătă, 7 decembrie 2013

In asteptarea zapezii ...2

Asteptand magia fulgilor de nea am creat sapunuri noi iar pe altele le-am "reeditat".

Unul e o combinatie  interesanta de miere si ovaz . L-am realizat tocmai iarna trecuta.A lipsit cronologic se pare un an intreg.
Mierea e cea cu esenta moderat rece, aduce energie Yin,iar ovazul are esenta moderat calda,aduce energie Yang.
Esentele s-au modificat usor respectand insa tema principala si a iesit un sapun cu o aura echilibrata perfect caruia i-am dus dorul.
El contine: uleiuri presate la rece  si saponificate de masline, floarea soarelui,ricin, unturi de cocos, cacao, shea si mango.Faina si fulgii de ovaz acompaniaza perfect mierea poliflora,sarea de Himalaya si uleiurile esentiale (scortisoara, salvie,geranium Bourbon, bergamota ,lavanda si patchouli).



Un sapun nou e cel ce imbina ciocolata neagra cu menta ,spirulina si pudra de ceai verde.
Ciocolata neagra ,bogata in bioflavonoizi si antioxidanti e o reala binecuvantare nu doar in consumul intern dar si la aplicarea pe piele.
El contine: uleiuri presate la rece si saponificate de masline, floarea soarelui ,ricin, migdale dulci, unturi de cocos, palmier,shea ,cacao si pudre de menta, ceai verde ,spirulina, cacao.
Uleiurile esentiale de menta, scortisoara ,salvie si lavanda imbina armonios cele doua jumatati ale sapunului.


Am reeditat si sapunul cu lavanda.
Date despre el gasim aici:  http://mindfulsoap.blogspot.ro/2013/08/lavanda.html
Dar acum are alta infatisare...
 
                                           


O noua reeditare o are si sapunul cu cimbru.
Un sapun puternic, cu personaliate si as indrazni sa spun ...pentru cunoscatori.
E foarte indicat in afectiunile sistemului respirator dar nu numai.De aceea e un ajutor de nadejde in sezonul rece.Cu cat intram in contact mai des cu esenta lui,cu atat ii simtim mai puternic rezonanta.
Date suplimentare :
http://mindfulsoap.blogspot.ro/2013/08/medicina-traditionala-ayurvedica_7.html
                                           


In asteptarea zapezii...1

Craiasa Zapezii isi face deja simtita prezenta. Ea isi va cerne elegant,neconditionat, fulgii moi si cristalini peste pamantul adormit. Zapada pura,alba, linistita cade incet ,nu loveste,mangaie totul subtil si sigur,curata, purifica ,elibereaza, transforma, confera maretie deplina oamenilor si locurilor, iar eu rezonez cu ea pana in strafundurile fiintei.
Intotdeauna am avut un sentiment profund ca  aceasta Craiasa a Zapezii,  ofera o stralucire, o magie speciala si bunicii Luna.
Si iata cum, Adina, draga mea cititoare in stele, ne vorbeste zilele acestea, de bunica Luna: 
"Luna a intrat în Capricorn, unde va forma conjuncţia cu Pluto şi apoi cu Venus şi opoziţia cu Jupiter şi Lilith din Rac.
În linistea mintii, în adâncul sufletelor noastre, Femeia înteleaptă ne asteaptă!
Binecuvântări!"


Asadar avem suficiente "instrumente feminine de acces" la intelepciunea universala.