luni, 25 februarie 2013

"Mindful Soap "-de fapt chiar sarutul cerului si al pamantului
 Sapunul meu are in sfarsit un nume : MINDFUL SOAP .Este cumva identitatea cu care iese in "lume".

El pentru mine e invariabil, ca o traire intrinseca puternica :SARUTUL CERULUI SI AL PAMANTULUI.

Este atent si grijuliu cu pielea,o curata ,o hidrateaza ,ii asigura emoliere si remineralizare datorita uleiurilor,plantelor,argilelor sau sarii dar poate realiza si o conectare cu sinele profund in timpul actului vital al spalarii ,atunci cand se intalnesc armonios apa si  lumea umana ,cu cea vegetala, animala si minerala .
Numele lui a aparut la Timisoara, in efervescenta minunata a cursului.Acolo am intalnit oameni minunati,am experimentat situatii pe care nu ma credeam in stare sa le surmontez, m-am infruntat din nou fata in fata cu frica de ridicol si esec la examenul de final si am trait 12 zile langa niste SUPER FEMEI.
Admiratie voua!
Ei si in acea atmosfera minunata am botezat sapunul  si i se potriveste perfect.
S-au mai uscat si ultimele transe ale lui Mindful Soap ,asa ca le atasez.

Un sapun cu note purificatoare subtile date de spirulina si carbunele vegetal ,dar si de mix-ul inedit de uleiuri esentiale: geranium bourbon,eucalipt, vanilie,vetiver, lavanda, litsea cubeba si cardamon.
                                

                            

Din nou lavanda, de aceasta data sub o alta forma ,cu al aspect si sigur cu valente noi.


Un motiv mai vechi al meu : Ingerii.Cineva spunea :cand nu stii cui sa te rogi ,indreapta-te spre ingerii tai pazitori.Poate ca avandu-i pe sapun ,atat de aproape de noi, vom realiza conexiunea subtila cu ei si le vom multumi pentru faptul ca vegheaza necontenit asupra noastra.

Pana acum nu a iesit atat de reusit combinatia.Acestia sunt minunati .Rezulta din ciocolata neagra si ciocolata alba cu ulei de lavanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu