duminică, 27 septembrie 2015

Scrisoare in dar...



           Atunci cand prietenia nu are limite, atunci cand comunicarea e dincolo de cuvinte,atunci cand inimile isi vorbesc de la distanta...atunci se intampla sa primesti o asemenea scrisoare!

“Dacă nu muncim cu iubire, toată munca noastră este fără nici o valoare în ochii lui Dumnezeu”. (Maica Tereza)

Eu nu vreau să vă vorbesc despre Mindful Soap. Eu vreau să vă vorbesc despre Ana, creatoarea din spatele lui Mindful Soap. Pentru că în fiecare creaţie marca Mindful Soap se regăseşte o parte din sufletul ei.
Şi aşa cum Meşterul Manole a înţeles că nici o creaţie nu se poate ridica fără o jertfă de suflet, tot aşa şi Ana noastră a înţeles că pentru a face ca toate creaţiile sale să fie VII, trebuie să pui SUFLET. Şi IUBIRE.
Aşa că dacă vă aşteptaţi să cumpăraţi un simplu săpun, aşteptările vă vor fi înşelate! Pentru că Mindful Soap nu este un săpun! Mindful Soap este o creaţie alchimică, aşa că de fiecare dată când veţi lua contact cu el vă veţi transforma. Şi apoi vi se va transforma întreaga Viaţă!
Avertisment!!! Acest săpun este doar pentru cei curajoşi, pentru cei pregătiţi să facă saltul în necunoscut şi să păşească într-o lume magică şi într-o nouă aventură. O aventură numită Viaţă.
Atenţie!!! Acest săpun crează dependenţă!!! J

                 Adina

                                         
                    Multumesc Adina!

Un comentariu: