duminică, 6 octombrie 2013

Sapunul ca facilitator al miracolelor

LUNA NOUĂ ÎN BALANŢĂ

Această Lună nouă are loc în data de 05.10.2013, la ora 03.35 (ora României), Soarele şi Luna fiind în conjuncţie la gradul 12 din Balanţă. Simbolul Sabian al acestui grad: “mineri ies la suprafaţă dintr-o mină adâncă”, se referă la “nevoia de desfăşurare la niveluri mai adânci a căutării cunoaşterii, cuvântul cheie fiind EXTRACŢIE.”
Este evident simbolismul “minei adânci” şi al “nivelului adânc al căutării cunoaşterii”. Adevărata cunoaştere este cea bazată pe experienţa personală şi pe autocunoaştere. Iar autocunoaşterea, ca şi parte a procesului de individuaţie, sau de realizare a sinelui, aşa cum spune Jung, începe cu integrarea umbrei. Din inconştient, putem descoperi şi extrage, asemeni minerilor pepite, care odată aduse la lumină, adică în conştient, pot fi sublimate şi transmutate în Aur, acesta fiind de fapt procesul alchimic prin care putem ajunge de la Nigredo la Rubedo, adică de la Ego la Sine.
“Cunoaşte-te pe tine însuţi”, celebrul dicton al Oracolului din Delphi poate fi motto-ul acestei Luni noi extrem de provocatoare, cu numeroase aspecte dinamice, care vor reprezenta pentru fiecare dintre noi imbolduri şi impulsuri necesare pentru transformări profunde la nivel interior. Sistemul nostru de credinţe, de valori va fi reformulat, dar odată reformulat, această nouă cunoaştere şi înţelepciune ne va elibera de vechea paradigmă, bazată pe frică şi dualitate. (Soarele şi Luna în cuadratură cu Pluto şi Jupiter şi în opoziţie cu Uranus.)
Simbolul Mijlocului Cerului, care ne arată scopul acestei Luni noi, ne vorbeşte despre necesitatea de a învăţa “să discerni din cultura şi religia ta, ceea ce este plin de sens pentru tine, personal”, subliniind din nou, importanţa cunoaşterii interioare.
Dane Rudhyar ne vorbeşte în simbolul gradului Ascendentului despre “stadiul în care răsare din inconştient un sentiment-intuiţie intens şi este pe cale să ia formă ca gând conştient.” Dacă în mesajul anterior, la Echinocţiul de toamnă, am vorbit despre corpul astral, emoţional, iată că acum, la această Lună nouă în semnul Balanţei, semn de aer, vorbim despre corpul mental. Aşa cum corpul astral conţine emoţiile şi sentimentele noastre, corpul mental conţine toate gândurile noastre.
Cu Mercur în Scorpion în conjuncţie cu Nodul nord, în casa a 3-a, (casă asociată Gemenilor, guvernată de Mercur), în trigon cu Neptun şi în sextil cu Pluto, transformarea gândirii este extrem de importantă pentru evoluţia noastră din perspectiva Sinelui Superior, următoarea perioadă reprezentând un moment prielnic pentru activarea şi purificarea corpului mental.
Aşa cum spune Milli D. Austin, “gândurile noastre formează configuraţii geometrice de materie mentală. Aceste forme geometrice ies din corpul nostru şi zăbovesc prin preajmă până se îndepărtează plutind şi se dizolvă. Dacă sunt puternic încărcate emoţional, au o durată de viaţă mai lungă. Acest lucru constituie un motiv principal pentru care este important nu numai să îndepărtăm emoţiile negative ci şi să ne monitorizăm gândurile.”
Mesajul de astăzi a lui Neale Donald Walsch vine să sublinieze, într-o sincronicitate perfectă, faptul că: “gândurile tale îţi creează realitatea. Mintea ta este mai puternică decât ştii tu. Te îngrijorează ceva chiar acum? Zilele acestea te simţi nesigur într-o privinţă? Dumnezeu te invită să îţi schimbi gândirea. Miracolele se petrec rar în vieţile celor care nu le consideră posibile. Chiar în această clipă s-ar putea să te aştepte un miracol. Te rog, fă-i loc în gândirea ta. Îţi mulţumesc!”
Vă doresc o Lună nouă miraculoasă! 
Adina


Deja cu Adina ,draga mea prietena si cititoare in stele ,sunteti familiarizati din postarile anterioare.
Ii multumesc inca o data ,si pot sa declar ca dupa aceasta scriere a ei, am decis ca sapunul realizat pe Luna  noua in Balanta, sa fie unul mijlocitor de miracole.
Inainte de combinarea efectiva a ingredientelor ,l-am declarat de departe preferatul meu.

El contine ca note dominante ce-i confera o personalitate aparte: Lapacho (descris in postarea din 25 ianuarie 2013), Palo Santo- "Lemnul Sfant" (Burseara graveolens) protejat de guvernul Peruan , un lemn natural aromat utilizat de secole de catre incasi si populatiile indigene din Anzi ca un remediu pentru purificarea spirituala si curatare, pudra de cacao (ingredientul colorat si dulce care te scoate din Minte si te conduce direct in Inima ,afirma David Wolfe, cercetator , educator, autor de subiecte de hrana cruda, fitoterapie si ...ciocolata )- dar si uleiuri esentiale de manuka, ylang-ylang, portocal dulce si scortisoara.
Ingerasii mai beneficiaza in plus de argila rosie si un strop de miere.


                                 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu