joi, 21 august 2014

Sapun de vacanta

                                           

                                             


            E vacanta...
Copiii ne coloreaza viata zi de zi , cu ochii si surasurile lor fermecatoare.
Sunt capabili sa transmita puritatea in cele mai diverse nuante .Ceea ce ai de facut tu,adult ,este doar sa stai,sa-ti deschizi inima si sa privesti!
Fascinatia mea legata de privirea si zambetul unui copil a atins paroxismul dupa venirea pe lume a fiicei mele.
Ea imi permite zilnic sa "plonjez "in profunzimea migdalata a ochilor ei negri si in lumina incredibila a surasului ei zglobiu.
             In schimbul farmecului unic pe care ni-l ofera acesti copii , am putea sa le reamintim (ceea ce ei stiu deja, dar poate undeva pe "drum"s-a pierdut) ca :
-nu au nevoie de nimic dinafara lor pentru a fi fericiti,adevarata fericire se afla inlauntrul lor
-esecul e doar o fictiune,fiecare noua incercare e o experienta ce te imbogateste si fiecare nou efort te propulseaza spre victorie-esecul nu e cu nimic mai putin onorabil in comparatie cu succesul
-toti suntem profund conectati la Tot,la Natura, la Cer, la Univers, la Viata;ca suntem Una cu totii
-ca traim intr-o lume a abundentei magice
-ca nu trebuie sa-si faca griji daca nu inteleg totul perfect, ca nu trebuie sa schimbe nimic sau sa "devina"mai buni pentru a fi vazuti perfecti si iubiti de parinti sau de Dumnezeu
-ca nu exista conditii cand e vorba de Iubire
-ca a fi speciali nu inseamna a fi mai buni
-ca deseori gasesti o mare mangaiere in recunoasterea faptului ca "drumul" meu nu este cel mai bun, este doar un "drum"diferit de al altora
-ca nu exista nimic din ceea ce ei  nu pot face, doar daca isi ridica ei singuri bariere
              De fapt, in realitate nu avem nevoie de nimic altceva decat sa ne fim redati noua insine spre a ne aminti Cine suntem Noi cu Adevarat.
Acest sapun e dedicat copiilor dar si adultilor suficient de curajosi sa intre in actul sacru al spalarii alaturi de Mindful Soap,ca motiv de rememorare a lumilor de poveste, ca motiv de bucurie si slava a copilului interior ce salasluieste  tainic in noi.


                                         


 Compozitie: uleiuri si unturi saponificate de masline, floarea soarelui, ricin, cocos, cacao,palmier, shea,argila albastra de Raciu, uleiuri esentiale de patchouli,lavanda, lamaie.


Un comentariu: