joi, 1 august 2013

Noi consideratii ale lui "MINDFUL SOAP"



            Lotul corespunzator unei transe nu e extins cantitativ, de aceea nici numarul de bucati finite nu e mare.In medie 9-10 sapunuri.
Cu transe mai mari nu pot realiza conexiunea, nu le mai simt ingredientele ,nu mai rezonez cu ele si nici intre ele nu se pot armoniza.Asta e limita mea...
           Asa cum nici un pictor nu poate realiza un tablou in serie tot asa , fiecare transa pentru mine e unica.Imi fauresc sapunul dupa o anumita stare ,dupa muzica ,dupa ritmul zilei, dupa simtirea corpului meu, dupa respiratia ce se lasa usor revigorata de trezirea per primam a olfactiei la degajarea notelor suave sau tari, din miniaturalele sticlute ce ascund in semiobscuritate uleiurile esentiale ,dupa inspiratia combinatiilor ce vor urma per secundam, dupa intrarea in functie a mentalului,ce cauta neobosit semnificatii si intelesuri profunde ale plantelor si mineralelor ce se vor alchimia miraculos in cursul saponificarii, dupa nevoia de estetica a culorilor, texturilor si formelor,dupa lumina cu reflexe de curcubeu degajata de luminarea care asista intotdeauna procesul,dupa...dupa...dupa...
Atunci cand aceste conditii nu apar din spatele lui “dupa”, conceperea sapunului nu e posibila.
O singura data am incercat in aceste conditii de precaritate si transa a fost un esec.
           Eu cred ca un sapun ,acest dar cu destinatie intima, nu poate fi realizat industrial.In acest fel isi pierde esenta ,viata, “semnificatia”, nu poate inchide cercul, acel cerc al vindecarii despre care vorbeam in postarile de la inceputul anului.

           Ultimele sapunuri au beneficiat nu numai de prezenta, atentia ,intentia si creativitatea mea ci si de evenimente astrale deosebite care au impregnat creatia cu influxurile lor energetice superioare.
Acestea au fost Steaua lui David 29 07 2013 si Luna plina pe axa Leu -Varsator 22 07 2013.
Le voi descrie la fiecare sapun care a beneficiat de aceste configuratii astronomice deosebite.

           Si nu in ultimul rand, multumesc si le arat Recunostinta de care sunt in stare Florilor deosebite folosite in “sedinta foto”.
Pozele ce vor urma sunt atat de vii, datorita acestor plante minunate ce mi-au permis sacrificiul pentru a le imortaliza cu captura aparatului .
            Monseniorul Valdimir Ghica ,Vindecatorul calator sau Profesorul de speranta cum a fost supranumit si care va fi beatificat la sfarsitul lunii august la Bucuresti, a spus atat de sublim, referindu-se la sufletul plantei ascuns in esenta ei :” florile merg atat de departe cu bunatatea lor,incat parfumeaza chiar si mana celui care le striveste “.
  
                   



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu