joi, 1 august 2013

Sapunuri venusiene

Asa cum am scris intr-o postare anterioara, am faurit unele sapunuri in momente temporale speciale,care au beneficiat de configuratii astronomice unice.
Un asemenea sapun e cel venusian, nume dat dupa discutiile savuroase si pline de sens cu draga mea Adina Fenechiu.Tot ea ,mi-a permis sa postez scrierile ei legate de aceste evenimente astrale deosebite.
Iti multumesc Adina!
 Sapun din preajma Stelei lui David.
     
                               

    
Astăzi, 29 iulie 2013, s-a format pe cer o configuraţie astronomică rară, cunoscută sub numele de Steaua lui David: o stea în şase colţuri, alcătuită dintr-o Piramidă de apă (Saturn în Scorpion, Neptun în Peşti, Jupiter şi Marte în Rac) şi o Piramidă de pământ (Luna în Taur, Venus în Fecioară şi Pluto în Capricorn).
Atât Piramida de apă cât şi cea de pământ, reprezintă energia feminină (focul şi aerul fiind elemente masculine). Apa este în legătură cu planul emoţional, cu sentimentele noastre, în timp ce pământul reprezintă energia de susţinere şi de materializare. Opt planete (din cele 10) sunt aflate în semne feminine, apă (5) şi pământ (3).
Se pare că Mama Pământ se pregăteşte de o mare transformare, de o transformare care va avea loc în primul rând în fiecare dintre noi. După două milenii de la dispariţia cultului Marii Mame, de când femeii i s-a negat rolul în evoluţia spirituală a umanităţii, Divinul feminin se pregăteşte să-şi reintre în drepturi.
Steaua lui David fiind o stea în şase colţuri, un hexagon, ne aflăm sub semnul cifrei 6, cifra asociata planetei Venus, iar din punct de vedere tridimensional, reprezintă un tetraedru în stea, o Merkaba. Uniunea sacră dintre mer (lumina), ka (spirit), ba (trup).
Simbolul asociat planetei Venus în astrologie este chiar cercul spiritului deasupra crucii materiei (trupului!). Soarele reprezentând lumina conştiinţei, înseamnă că toate aceste energii sunt deja în noi, în trupul nostru, în inima noastră, lumina putând fi accesată prin energia bucuriei şi a iubirii. Pentru ca Venus înseamnă bucurie, creativitate şi iubire.
            De mii de ani se cunoaşte funcţia mediatoare a energiei feminine a cărui simbol este Venus, între Pământ şi Soare, între realitatea noastră fizică şi cea spirituală. În arborele sefirotic planeta Venus (Netach) este poziţionată între Soare (Tipheret) şi Pământ (Malkut). Din punct de vedere astronomic planeta Venus este situată între Pământ şi Soare, fiind o planetă interioară. Fiind atât de aproape de Pământ ea mediază legătura noastră cu Soarele, iar la nivel simbolic cu Eul nostru Superior, susţinând procesul de individuaţie.
            Acum, tot ceea ce trebuie “să facem” este “să fim”! Să fim prezenţi conştient în realitatea noastră fizică, dar conectaţi la necesităţile Sinelui Superior! Mesajul Marii Mame, al Divinului feminin, este acela ca Înţelepciunea şi Iubirea sălăşluiesc în fiecare dintre noi, în inimile noastre şi stă în puterea noastră să instaurăm raiul pe Pământ, în realitatea noastră fizică, a cărui primă expresie este corpul nostru fizic!
 Să ne autorizăm la nivel interior şi să alegem calea bucuriei, a creativităţii şi a iubirii, reprezentate de planeta Venus. Să nu ne mai fie frică de propria noastră lumina, de propria măreţie şi strălucire! Să ne eliberăm de vechea paradigma bazată pe frica, pe suferinţa şi să îmbrăţişăm calea bucuriei, a iubirii şi a încrederii! Să ne deschidem inimile pentru a fi cine suntem cu adevărat: fiinţe de lumină ce vibrează în bucurie şi iubire!
Totul este deja în noi, am fost creaţi perfecţi şi nu ne lipseşte nimic! Fiecare dintre noi suntem un aspect al Principiului Divin al Creaţiei şi atingem gloria Sinelui şi cinstim Divinitatea atunci când ne iubim pe noi înşine. Să fim bucurie şi iubire şi să generăm din Spaţiul Sacru al Inimii bucurie şi iubire către toate fiinţele vii din Univers! Pentru că de azi înainte doar ceea ce facem cu bucurie şi Iubire contează!
* Putem face o meditaţie sau o ceremonie prin care să celebrăm aşa cum se cuvine reîntoarcerea Marii Mame. Să o primim cu bucurie şi iubire în inimile noastre şi să onorăm Zeiţa din noi!
 Adina
   Si acum sapunurile!

                                
 
                                                   
            
                                                 
     
      Sapunuri ce contin uleiuri saponificate de masline, floarea soarelui  presate la rece, ricin, unt de cacao, cocos, palmier, shea, unele masa de cacao, ulei esential de lavanda si plante autohtone.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu