joi, 1 august 2013

Sare marina cu sapun


         Un sapun nascut dupa discutii cand cu unul cand cu altul.Ador sarea, dar in sapun imi era teama de ea.
M-au impulsionat prietenele si am comis mixul pana la urma.
In plus l-am facut in preajma unui eveniment astrologic deosebit: Luna plina pe axa Leu -Varsator.
         Draga mea Adina  mi-a permis sa postez din nou, din compunerea ei legata de acest aspect.
         Iti multumesc!

"Luna plina pe axa Leu-Varsator are loc in aceasta seara 22 07 2013,la ora 21.15 (ora Romaniei).  Soarele in Leu este in opozitie cu Luna in Varsator, ambele luminarii fiind in aspect dinamic (cuadratura) cu planeta Saturn. Este un moment de reajustare karmica, mai ales a karmei legate de atasament.
Deoarece la Luna Plina influxurile energetice sunt foarte puternice, aceasta perioada este in mod traditional asociata in traditiile ezoterice cu lucrari de purificare si de eliberare.
Aceasta Luna Plina ne vorbeste despre eliberarea de frici, de control si de atasamente. Ne indeamna sa pasim cu incredere spre eliberarea de sub dominatia ego-ului si sa ne manifestam propria noastra natura. Sa incepem disolutia ego-ului si sa ne manifestam sinele nostru autentic!
In filmul “Samsara” exista o replica care ilustreaza perfect cum putem realiza disolutia ego-ului : “Cum poti face ca o picatura de apa sa nu se piarda? Aruncand-o in ocean!” Sa plonjam asadar cu incredere in ocean, in oceanul primordial, sursa din care am emers, al carui simbol este Anima Mundi (Sufletul Lumii) si in care toti suntem Unul!
Sa facem acest salt cuantic, care bineinteles ca nu este unul exterior, ci este unul interior! Sa plonjam in apele noastre interioare, in inconstientul nostru, ghidati de Sinele Superior si sustinuti de frumoasa piramida de apa formata intre Jupiter, Saturn si Neptun, care in aceste momente este puternic activata!
Un card al lui Louise L.Hay se potriveste perfect ca mesaj pentru aceasta Luna Plina: “ In noul mileniu al Erei Varsatorului invatam sa patrundem inauntrul nostru ca sa ne gasim Mantuitorul. Noi suntem puterea pe care o cautam. Fiecare dintre noi este unit in totalitate cu Universul si cu Viata.” Asa sa fie si asa si este! Namaste!"
Adina
                       
                              



Sapunuri purificatoare la propriu.
Cel de-al doilea este un "remake " al celui anterior ,atat de apreciat si savurat.Insa diferit de fratele lui mai mare,atat in tonul compozitiei (usor modificata) cat si in cel al texturii si formei.In plus cu o energie atat de frumoasa: cea a bunicii Luna.
Primul este practic sare in sapun.E usor sfaramicios,dens ,nu-ti lasa mintea sa fie invadata de ganduri aiurea,trebuie sa te speli constient fiind de tine, de apa si de el.
Sarea marina face casa buna cu argila verde si cu uleiurile esentiale cu vibratii inalte :chiparos, brad, lavanda , salvie si cativa stropi de menta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu