miercuri, 3 iunie 2015

Sapun de Luna plina pe axa Gemeni -Sagetator

E chiar o luna binecuvantata...cu multe semne si energii care ne indica o directie clara : Interiorul.
Am pornit deja intr-acolo si marturisesc ca sunt carari frumoase si colorate, pe care indraznesc sa calc oarecum  timid, dar si poteci pline de umbra, unde soarele nu patrunde cu usurinta,insa gasesc curajul sa pasesc si acolo, sa dau la o parte crengile uscate, tesatura deasa de liane a caror brate vor sa acapareze totul, buruienile adunate la taifas, panzele gratioase de paianjeni ce dau atmosfera cetoasa, neclara,grizonata si reusesc in cele din urma sa-mi fac loc mie si Luminii in Viata mea.

Adina , draga mea cititoare in stele scrie asa :
"Cu Ascendentul în semnul Scorpionului şi cu Pluto pe vârful Yod-ului format cu Jupiter şi cu Marte, harta Lunii Pline ne arată că nu ne mai putem ascunde în spatele spiritualităţii, folosind practica spirituală pentru a evita rezolvarea unor 'situaţii nefinalizate', în plan personal sau emoţional. Şuntarea spirituală, este un fenomen din ce în ce mai des întâlnit, iar “spiritualitatea înţeleasă greşit le induce oamenilor ideea că toate aceste lucruri pot fi depăşite prin diferite ritualuri sau practici şi ceea ce face de fapt este că îi îndepărtează de rezolvarea acestor probleme, iar ele reapar în noi şi noi forme de-a lungul vieţii lor”. (John Welwood)
Evoluţia noastră personală depinde în primul rând de autenticitatea noastră în relaţia cu noi înşine. Să ne reamintim că nu suntem aici pentru a impresiona pe nimeni. A sosit timpul să ne asumăm propria libertate interioară, să avem curajul să fim aşa cum suntem cu adevărat! Universul ne va oferi ghidarea, dar şi lecţiile dinamice de care sufletul nostru are nevoie pentru a se alinia la necesităţile Sinelui Superior. Viaţa va aduce în faţa noastră oamenii şi situaţiile prin intermediul cărora să ne manifestăm adevărata natură. Să fim atenţi la proiecţiile pe care le manifestăm, fiind pe deplini conştienţi că ceilalţi nu sunt altceva decât oglindirile noastre (Luna Plină pe axa I-VII)."

http://adinafenechiu.blogspot.ro/2015/06/luna-plina-pe-axa-gemeni-sagetator.html

Sapunul alchimiat acum, reda la nivel macroscopic imaginea noptii trecute : un intuneric profund,ce te inconjoara, te zguduie si o luna de o maretie imensa, ce strapunge ireversibil noaptea, precum aurul si frumusetea launtrica a fiecaruia perforeaza umbra personala in momentul asumarii ei si  deciziei constiente de topire a tiparelor defensive.
In masa extrem de compacta a sapunului, s-au asezat lin, sa priveasca luna, arome  uleioase pregnante de ravensara, eucalipt si menta.Cea din urma insa domina atmosfera cu racoarea si sobrietatea ei...


                               


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu